پیوند ها
نام فایل : شيمی مواد غذايی
فرمت : .ppt
تعداد صفحه/اسلاید : 27
حجم : 1967 کیلوبایت
بنام خدا
شيمی مواد غذايی
شیمی مواد غذائی
شیمی مواد غذائی یکی از مهمترین شاخه های علوم غذائی است
در شیمی مواد غذائی،آن دسته از تغییرات که در جریان تولید،نگهداری و جابجائی مواد غذائی بوجود می آید مورد بحث قرار میگیرد.
این تغییرات در بافت،طعم،رنگ،ارزش تغذیه ای و کیفیت بهداشتی ماده غذائی تاثیر دارند.
فصل اول : آب
بخش مهمی از بسیاری از اقلام غذاها را آب تشکیل می دهد.
آب دارای ویژگیهای خاص و کم نظیری است
آب شرایط و عملکردهای مخصوصی را در سیستمهای غذائی بوجود می آورد.
ساختمان آب
ملکول آب ازدو اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن تشکیل شده
ملکول آب ساختار زاویه ای با زاویه 105 درجه دارد
ملکول آب یک ملکول قطبی است
در بین ملکولهای آب علاوه بر جاذبه های الکترو استاتیک، پیوند هیدروژنی هم وجود دارد.
پیوند هیدروژنی تاثیر بسیار زیادی بر خواص فیزیکی و شیمیائی آب دارد. بعنوان مثال به دمای ذوب و جوش چند ملکول مشابه آب توجه می کنیم
خواص آب
خواص آب
با کاهش درجه حرارت تا 4 درجه بطور پیوسته از حجم آب کاسته می شود.
اما با کاهش دما از 4 درجه تا صفر درجه مقداری بر حجم آب اضافه می شود.
آب 4 درجه بیشترین چگالی را دارد
با انجماد آب یک افزایش چشمگیر 1/11 در حجم آب صورت میگیرد.
....
مبلغ واقعی 18,000 تومان 30% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 12,600 تومان
برچسب های مهم
ولت یاب ویژه و عالی و محبوب برای ویندوز Wallet-Cracker-software7-9-2 ... ...
√جدید ترین آپدیت فروردین ماه 1404 بسم الله الرحمن الرحیم **کسب درآمد از اینترنت روزانه تا ۲/۰۰۰/۰۰۰ میلیون تومان تضمینی و تست شده** ☆☆آموزش صفر تا صد کسب درآمد اینترنتی بالای ۵۰/۰۰۰/۰۰۰ میلیون تومان ماهانه، پشتیبانی ۲۴ ساعته ۷ روز هفته، ۱۰۰%حلال شرعی، کاملاً واقعی و ... ...
دانلود پاورپوینت [مکتب رئالیسم] | به همراه فایل word - قابل ویرایش و ارائه شامل: 1. فایل پاورپوینت در باره مکتب رئالیسم در 27 اسلاید قابل ویرایش 2. قایل ورود قابل ویرایش در 16 صفحه ... ...